Ženske hočejo neposredne moške (2. del)

V prejšnjem delu članka smo pisali, kako pomembno je, da je moški neposreden, kako pomembno je, da je samozavesten in da da ženski vedeti,  kako privlačna mu je. Pisali smo o tem, da je razlika, ali je moški samovšečen ali pa samozavesten. Povedali smo, da se samovšečnost nanaša samo na zunanji izgled, medtem ko samozavest prihaja od znotraj.

V prvih dveh točkah smo povedali razloge, zakaj je takšen moški ženskam najbolj všeč.

Povedali smo, da zamozavesten moški, moški ki v življenju ve, kaj hoče, ne povzroča ženskam nekega nepotrebnega stresa. Po zmenku s takšnim moškim se ženska ne bo spraševala, ali mu je sploh všeč, ali ne. Po drugo točko smo povedali, da je samozavest tista lastnost, ki ženske najbolj privlači, saj se tako tudi one počutijo samozavestne in sigurne.

DIREKTEN MOŠKI NE TRATI ČASA ŽENSKE

Ena najboljših lastnosti samozavestnih moških je ta, da bodo z žensko odkriti. Če se z njo ne bojo ujeli ali pa če jih ne bo zanimala, ji bodo to povedali, brez ovinkarjenja. In kolikor se to sliši kruto, saj nobena ženska ne mara zavrnitve, je to veliko bolje kot moški, ki se kar ne more odločiti, ali mu je ženska všeč, ali mu ni, ali bi bil z njo, ali ne. Takšni so najhujši, neodločni moški, saj bo ženski preden, da se bo lahko »odločil« že nekako upadla njena samozavest.

Najboljše pri tem, da je moški samozavesten je, da se ženska zaveda, da če ga bo kaj motilo, bo to povedal. Tako je lahko mirna.
Če pa je moški indirekten, bo ženska predvidevala, da se izogibate neki resnici, da je z njo kaj narobe.

Zapomnite si, tudi če boli, je boljša resnica, kot pa trošenje časa ženske.

DIREKTEN MOŠKI SE IZPOSTAVI

Samozavesten in direkten moški bo povedal vse kar misli, bo žensko povabil na zmenek, brez da bi se bal, da ga bo ta zavrnila. Je čustveno transparenten in odprto komunicira o tem, kaj razmišlja in kako se počuti.

Psihologi so tukaj enotnega mnenja. Nekateri ljudje se resnično bojijo kominicirati svoja čustva in se raje zaprejo vase. Nekaterim je to popolnoma odveč. To, da ženska želi direktnega moškega je drug izraz za to, da si želi mošlega ki se bo zavedal svojih občutkov in jih njim tudi povedal. Nič namreč ni bolj stresno kot to, da se ženska sprašuje, kako se počuti njen moški. Neka zatrta čustva so lahko glavni razlog za razpad zveze.

Ženske veliko bolj privlačijo čustveno transparentni moški, kot pa tisti zaprti. Ko so ženske še najstnice, jih bolj zanimajo tisti nedostopni, skrivnostni moški, z zrelostjo pa se to spremeni. Ženske kasneje nimajo več časa za to sr**nje. Hočejo, da ji njen moški pove, kaj TOČNO misli, brez nekega ovinkarjenja. To pa lahko naredi samo moški, ki je prepričan vase. Hočejo moške, ki se ne bodo kar ugasnili, ko bo kaj narobe.

Trasnparednost je tisto, kar da ženski vedeti, da ste z vsem srcem v odnosu. To je ključ do dobrega razmerja. Ženski da tisto samozavest in vednost, da se lahko moškemu popolnoma preda. Torej, moški, bodite direktni glede svojih čustev.

SAMOZAVESTEN MOŠKI SE NE PRITOŽUJE

Najhujše, kar lahko moški naredi je to, da se venomer pritožuje. To so moški, ki jim morda v življenju kakšna stvar ni uspela, in za to krivijo vse druge ljudi. To so moški, ki nikoli ne izhajajo iz sebe in ki so prepričani, da je življenje ena sama velika krivica.

V življenju se da vse, če je želja dovolj velika. To ve vsak samozavesten moški. Samozavesten moški si nekaj želi in naredi vse, da bo to dobilj. Zanj beside “ne morem” ne obstajajo.  Zato so samozavestni moški tako privlačni. Ženske se zavedajo, da bo takšen moški naredil vse, da bodo z njim srečne.