Kako pridobiti zanimanje moškega?

Mnoge ženske prihajajo k meni, sprašujoč “Kako naj pridobim zanimanje moškega, kaj naj naredim, da bo on mene lovil?

Moj odgovor je ponavadi: “Najbolje je, da ga privežete na avtomobil in ga prisilite, da bo tekel za vami”. Doseči, da bo moški lovil žensko je namreč ena izmed največjih napak, ki jo lahko storimo. Vprašanje, ki bi ga morali postaviti je: “Kaj naj naredim, da bom moškega začela zanimati in kako naj dosežem, če sva že v odnosu, da bo najin odnos spet dober?

VSE JE V KOMPATIBILNOSTI!

Najbolj je pomembna kompatibilnost z človekom. To je primarna stvar in če ni kompatibilnosti, je zelo težko, da bo vaš odnos uspel. Že na začetku odnosa mora med osebama kar nekako “klikniti”.

Predstavljajte si, da vodite podjetje in imate dva zaposlena. Prvi zaposleni je zelo proaktiven in zainteresiran za delo, vsako jutro pride z veseljem v službo. Nikoli ne prekorači dogovorov, drži se vseh rokov. Zanj služba ni nujno zlo, ker jo opravlja z veseljem.  Potem imate drugega zaposlenega, ki hodi v službo samo zato, da dobi plačo. Zanj služba je nujno zlo, tudi če bi bil odpuščen, bi si pač poiskal drugo delo.

Dejstvo je, da vi lahko vložite ves trud in energijo, da boste slabega zaposlenega spremenili v dobrga, a ga ne boste. Niti ogromna količina motivacije ne bo nekoga, ki mu je za določeno stvar vseeno in mu ta stvar ni toliko pomembna, prepričala v nasprotno. Bolje, da se s tem sprijaznite.

Vprašanje je samo, zakaj se potem VI tako trudite, da bi pridobili pozornost nekoga, ki več kot očitno noče biti z vami, oziroma ga ne zanimate?

Da obrazložimo, tega ne govorimo samo ženskam, tudi moškim, ki se trudijo, da bi pridobili naklonjenost določene ženske. Odnos z določeno osebo nima nobene povezave s tem, da ste vi človeka “ujeli”. Moški in ženske so v zvezah zaradi zveze same, zaradi kvalitete odnosa.

KAKO DOSEČI, DA BO SREČEN Z VAMI?

Na tej točki se zavedate, kakšen odnos je slab odnos, še bolj pomembno pa, da odnos se ne zgodi, ker ste določeno osebo zvabili k sebi. Odnos se zgodi zaradi kompatibilnosti med dvema osebama. Vprašanje ostaja, kako doseči, da bo moški srečen z vami?Dobra novica je, da so moški zelo preprosta bitja. Če se bo moški z vami počutil dobro, potem bo moški ostal. Če se ne bo počutil dobro, se bo umaknil. In to že na začetku, ali pa po desetih letih v odnosu. Zeeelo preprosto.

Naš nasvet je, nikoli ne nehajte hoditi na zmenke z vašim partnerjem. Vemo, da to ni preprosto, a če se bosta obnašala kot stara zakonca, ki sta med obrokom zatopljena v svoj mobilni telefon, ne bosta srečna.

Stvari, ki so ga pri vas delali srečnega, ga bodo delali srečnega tudi, ko bosta skupaj že dvajset let. Kot primer, če mu je bila vaša postava všeč, ko sta se spoznala, mu verjetno ne bo najboljše, če se boste zapustili in zredili za 20 kg.

Če želite, da bo vajin odnos čudovit, sta važni samo dve stvari: kompatibilnost in koliko sta povezana. Vse ostalo je samo stvar tehnike.