Ženske hočejo neposredne moške (1. del)

Ste se kdaj spraševali, kaj je tisto, kar ženske na vas najbolj privlači? Naj vam izdamo skrivnost; če ste neposredni in samozavestni, medtem ko drugi moški ostajajo pasivni, potem je to to, potem tukaj sploh ni konkurence, ste absolutni zmagovalec v ženskih očeh.
Mnogo samskih žensk se pritožuje, kako zelo težko je najti nekega primernega moškega, saj se moški vse bolj spreminjajo v neke spužve in mamine sinčke. Kaj je najpogostejša pritožba teh žensk? Nedirektni, pasivni moški, ki niso odprti glede njihovih čustev, nimajo nekega načrta v življenju in nekih direktnih namenov. To dela zmenke utrujajoče, namesto da bi bilo to neko zabavno doživetje.
Ženske ne marajo ugotavljati, oziroma ugibati, kako se moški počuti in kaj čusti, ker so prepričane, da bo ta negotovost potem tudi del odnosa.

Psihoterapevti so mnenja, da imajo ženske rade moške, ki prevzamejo pobudo, so odprti in samozavestni. Moške, ki točno vedo, kaj si želijo v življenju. To je približno tako, kot je pri plesu moški plesalec. Če plešete salso, potrebujete dobrega vodjo, nekoga ki vas bo s samozavestjo vrtel po plesišču. Ko je jasnost in direktnost, se ženska počuti sproščeno.

Pripravili smo vam 4 razloga, zakaj ženske obožujejo zmenke z direktnimi moškimi.

NEPOSREDNI MOŠKI NE POVZROČAJO NEPOTREBNEGA STRESA

Zmenki bi morali biti zabavni, zanimivi in ne preveč stresni. Vedno je sicer malce tiste nervoze, a ženska se bi vseeno morala počutiti dobro ob moškem, ki jo je peljal na večerjo. Težko je, če gre ženska na zmenek s tipčkom, pri katerem ne ve, ali mu je sploh všeč ali ne. Samozavest ženske bo do konca zmenka skoraj zagotovo padla do podna in drugi zmenek se zagotovo ne bo zgodil.
Neposreden moški naredi zmenek užitek. Neposreden moški pokaže ženski, da ga zanima, je dejansko prisoten v trenutku. Tak moški ji daje občutek sigurnosti. Takšen moški ne ogrozi samozavesti ženske, ker njena samozavest je zanjo izredno pomembna.

Torej, nasvet za vse moške, ki imate v bližnji prihodnosti kakšen zmenek: Pokazati morate ženski, da vam je všeč, da je lepa in da uživate v njeni družbi. Zavedati se mora, da vam je ona nagrada, ne ji dajati občutka, da ste vi njena nagrada, to je že arogantnost. Pokažite ji, kakšne cilje imate v življenju in da ste z njim zadovoljni. Ne pritožujte se.

NEPOSREDEN MOŠKI JE SAMOZAVESTEN

Samozavestni moški so seksi kot hudič. Samozavesti pa ne smemo enačiti s samovšečnostjo. Prva pomeni to, da smo zadovoljni sami s seboj, s svojim življenjem in s tem, kar ste kot oseba. Samovščenost je nekaj drugega, je zadovoljstvo s svojim izgledom, aplicira samo na zunanjost. Za direktnost je potrebna samozavest.
Ženske se dobro zavedajo the dveh kvalitet pri moških, razlikujejo pa med samovšečnostjo in samozavestjo. Medtem ko jih samovšečnost odvija, jih samozavest privlači.
Strokovnjaki za odnose se strinjajom, da je nekaj zelo seksualnega na direktnih, samozavestnih moških, in to premaga vse afrodiziake, celo tiste zelo znane, ostrige.
Mnogo moških je mnenja, da sta denar in moč tisto, kar najbolj privlači ženske. Seveda se s tem delno strinjamo, vendar pa bi samozavest postavili še pred te dve kvaliteti moškega.

Alfa samci so tisti moški, ki najbolj privlačijo ženske, še tako zamozadostne in samozavestne ženske. Razlog za to je, da ti moški točno vedo, kako dobiti določeno stvar. Tudi žensko. Takšen moški bo naredil vse, da bo ženska, ki mu je všeč, njegova.

Kaj narediti? Tako kot smo zgoraj napisali, najprej morate moški delati na sebi in na svojih kvalitetah. Ko boste dosegli stanje, ko boste zadovoljni s svojim življenjem, bo vse lažje. Če ste nekdo, ki se pritožuje in krivdo za svoj neuspeh vali na druge ljudi, ne boste mogli obdržati ženske. Če pa vam je ženska všeč zdaj, boste pač morali narediti tisto neprijetno zadevico – iti iz svoje cone udobja.